Jedan neon Blejzer! If you dare…

Oni traju. Nosimo ih iz sezone u sezonu. Nosimo ih na bezbroj načina. Sa štiklama i s tenisicama. Blejzeri.

Ukoliko na mrežama na oku držite sve fashion related, jasno vam je da itekako vladaju. Najprije smo nosili sve krem podtonove.  Crnu klasiku u ormaru uvijek imamo. S toplijim danima rekli smo da lanu. Onda je moda odlučila da nas drmne iz stilski sigurne zone. Pojavio se rozi sako. Jarko rozi. Rozi je naslijedio zeleni. I to ni manje ni više nego neon zeleni blejzer!

@hoskelsa
@paulaordovas
@paulaordovas

Bio je to modni komad koji nismo odmah svarili, rekli bismo stanje stilskog šoka. Etiketirali smo ga –samo za neustrašive. Kombinacija po kombinacija. I nama su se počele vrtjeti s takvim upadljivim blejzerom, jer začudo on ide uz sve modne komade sezone.

@valentinamelpignano
@mao.ge
@pernilleteisbaek

Kao primjer odabrali smo neon zeleni sako u dobro poznatom potpisu Mona. Prvo, skrojen je od lana, krase ga karakteristični špic reveri i oversize dugmad. Drugo, regija je poludila za ovim blejzerom.

@mona_official_page

Ovakav blazer je statement komad. Podiže svaku kombinaciju. Da obučete bilo koji jednostavni outfit ovakav sako mu daje drugu dimenziju. Nositi ga možete kao dio casual dnevne kombinacije na pamučni T-shirt, jeans traperice i Jordanke. Kada postane sparno uz kratke jeans hlačice. Uz slip svilenu suknju, sve proljetne maxi haljine i na kraju krajeva samostalno.

MONA
laneni blejzer špic revera
MONA
laneni blejzer špic revera
Lea Kraljević
Foto: @mona_official_page @valentinamelpignano
Lea Kraljević
Foto: @mona_official_page @valentinamelpignano