Jakne koje ne podilaze trendovima

I koje nosimo iz sezone u sezonu!

Nije da se ponavljamo. Samo opet pričamo o outerwear komadima o kojima smo i ranije pričali i koji će nas grijati ove zime, opet. Statement jakne u koje valja investirati i koje želimo naslijediti, su shearling jakne (kaputi) (čitaj: McCloud jakne ili pilotske kožne jakne s krznom). Topla, nosiva, dovoljno mekana, rekli bismo jako poželjan komad svake zime. U takve komade valja investiramo dugoročno (ha, ne bi da pričamo o stambenim jedinicama, ali eto). Jer se isplati, jer ovaj topli model poželimo svake sezone kada se temperature dovoljno nisko spuste. Ne podliježe trendovima, samo su korisne i poželjne kad je vani hladno i minus. Ključ je da takve komade kombiniramo na neki drugi način, mora biti tvoj i složen da ti izmami osmijeh na lice, i da se u njemu osjećaš dobro. Kao da se nisi potrudila, a možda i nisi. Sve nosiš u sebi. Sve ostalo je samo šlag na kraju.

ASOS

Manje više, skoro svaki komad o kojem pričamo može dugo trajati i onda je OK plasirati takve priče. Želimo da vam naša adresa bude i postane fashion & style moodboard. neka nova Burda ili naš Vogue za inspiraciju što obući kad nam iste ponestane. Evo u fotkama ispod donosimo najbolje outfite s ovakvim modelima jakni. PS. Modeli bez rukava su trenutno It komad s naglaskom na trend, ali su i odlične za slojevite outfite.

@imogenstyling

Ovaj profil ispod zapratite, Ivana Mentlova drži estetiku i kvalitetu koju volimo, totalno je up to date sa svime kada su jakne, mantili i kaputi u pitanju, a nije uvjetovano samo jednom sezonom i trendom. Ako pitate za high street adrese, svi imaju slične modele u ponudi. PS. Pregledajte ASOS ponudu OVDJE

@ivanamentlova
@ivanamentlova
@ellenclaesson
@camillecharriere
@polinailieva
@viktoriavin_
@leisfez
@goucha
@josefinehj
@louloudesaison
@alicepilate
@blancamiro
@imogenstyling
Sanda Kraljević
Foto: @camillecharriere
Sanda Kraljević
Foto: @camillecharriere