128157280_226553205478294_4349865796583029490_n

It’s time to decorate!


Možda smo uranili s festive kićenjem ili?

Ne možemo odoljeti ovom interijeru i njegovom festive uređenju (od prošle godine) i jednoj dobroj Styležurnal bucket listi s naglaskom na svijećnjake. I opet vas vodimo u Njemačku, u potkrovlje stare zgrade. Interijer ne broji 100 kvadratnih metara. Mali je, ali i dovoljno velik za Tobia i Jana (@nordermitteldeich), koji u njemu žive i koji su ga besprijekorno uredili i uređuju. Jer to je uvijek nešto što zaljubljenicima u interijer pričinjava zadovoljstvo.

@nordermitteldeich

I njie bit u završetku procesa uređivanja, to radimo bez prestanka, slažemo li se? Mi da. Pogledajte ovaj strop, ukrasne grede i ukrasne štukature na stropovima, pa onda način na koji su “prekrojili” i rasporedili prostor. Jako puno detalja je za primijetiti, ali jedan je najefektniji, a to je kamena ploča – patina od kamena pješčenjaka, koju su zajedno sa svim svojim stvarima prebacivali iz jednog mjesta stanovanja u drugi, pa u treći. A relacija je jako zanimljiva, Kopenhagen – Minhen i zatim Hamburg gdje trenutno žive. Ta kamena ploča je montirana na drvenu konstrukciju na koju su opet montirali podesive noge zbog kosih podova u ovakvim starim stanovima.

@nordermitteldeich
@nordermitteldeich

A sad ćemo vam pokazati kako izgleda i drugi dio interijera kuhinja, blagovaonica s kutkom za čitanje i to kako su pretvorili ljetnu baštu u spavaći prostor. I sve s festive ukrasima koji već počinju da nam padaju na pamet sa sitnim brojanjem do početka zime i 12. mjeseca u godini, onog koji je i najradosniji, nadamo se svima nama. Neka tako bude! E sada, naglasak je na zelenim granama i grančicama, zimskom cvijeću, svijećnjacima i svijećama, pravom boru i adventskom kalendaru na cijelom jednom zidu. Pogledajte fotografije ovog divnog interijera, ono što smo vam pokušali opisati riječima. Zatim, slijedi bucket lista sa svijećnjacima kojima nećete moći odoljeti.

@nordermitteldeich
@nordermitteldeich
@nordermitteldeich

STYLEŽURNAL BUCKET LIST

Sanda Kraljević
Foto: @nordermitteldesich
Sanda Kraljević
Foto: @nordermitteldesich