Istražili smo gdje kupiti UGG classic mini čizme

Ugly uggs da ili ne?

It’s up to you, ali činjenica jeste teško da će vam se nešto udobnije i toplije naći na nogama tijekom ovih mjeseci. Svake sezone ide uvod u novi par toplih zimskih čizama koje nosimo na dnevnoj bazi. UGG i MOU su u konkurenciji kada su modeli ugly zimskih čizama u pitanju. Istina je da se ove čizme vole ili ne vole, ali se isto tako početkom zime počinju vrtjeti po svim modnim platformama. UGG je nama, u Styležurnal redakciji, uvijek bio dobar ulov toplih čizama koje nosimo cijelu zimu i s kojima se možemo odlično poigrati kod slaganja kombinacija.

@svedea

E sada, dužine i boje variraju od sezone do sezone i dosadašnjih sezona UGGsice bi uključivali u sve najležernije kombinacije pamuka i pletiva. Ove sezone Ugg priča se razvila u novom smjeru i nove dužine i modeli baš dobro leže jeansu, blejzerima, rolkama, bralette komadima pletiva, košuljama, kožnim komadima i bomber jaknama. Skraćenom dužinom Ugg čizma je dobila dodatni minimalizam i otvorenije mogućnosti u stilskom smislu. Kratka mini verzija ove čizme u ovoj sezoni konkurenciju ima u dvije varijacije. Radi se o podignutoj platformi mini čizme i podignutoj platformi na papuči.

@le.petit.colette
@toutesttemporaire
@le.petit.colette

Modnim adresama najdraža je definitivno UGG papuča podignute platforme s kojima gotovo svaki dan vidimo odlično složenu kombinaciju. Na našim prostorima mislimo da će teško proći, a i zima kod nas rijetko dozvoljava ovakve modne pothvate. Kada već ne možemo nanosati njihove papuče, njihova classic mini verzija je na našoj bucket listi ovu zimu.

@svedea
@idasjunnesson
@chloeschuterman

Najnoviji UGG model je classic mini platform s povišenom platformom od 5,8 cm. Sve je sada stvar ukusa, nosimo li ili ne obuću s platformom. Ovo je samo još jedan njihov adut koji ćemo voljeti ili ne. Specifikacija kaže da se mogu nositi po kišnom vremenu i po snijegu radi poboljšane strukture kože. Kvalitetna australska ovčja koža i vuna, Aqua Repel tehnologija koja jamči zaštitu od prskanja vodom, pojačan stražnji dio oko peta radi postojanosti i udobnosti pri hodu kao i EVA potplati su argumenti koji im nose prilično visoku cijenu. Ne trebamo naglašavati koliki udio u cijeni ima cijeli taj marketing hype. Ispod donosimo adrese gdje možete kupiti najnoviji model UGG classic mini platform i classic mini ultra modela.

@mao.ge
@linda.sza
@nazifeeozcan
Classic Mini Platform
Classic Mini Platform
Classic Ultra Mini
Classic Ultra Mini
Classic Ultra Mini
Classic Ultra Mini
Lea Kraljević
Foto: @cejody @pernilleteisbaek
Lea Kraljević
Foto: @cejody @pernilleteisbaek