Interior crush ovaj mjesec je novi dom Else Hosk

Elsa Hosk oduševila fotografijama za ruski Vogue living!

Elsa Hosk je manekenka čiji Instagram profil pratimo iz puno više razloga od same činjenice da je prekrasni super model. Pod jedan, ima odličan njuh kada je moda u pitanju. Pod dva, Elsa ima nepogrešiv njuh i kada su interijeri u pitanju.

@hoskelsa

Ovoga puta pozornost skrećemo upravo na njen nepogrešiv ukus uređenja doma. Složit ćete se da smo svi obožavali njen stan u njujorškom Sohou. Zbog proširenja obitelji, interijerska ljepotica u New Yorku je prodana, Elsa se preselila u Los Angeles i napravila još veću pomutnju novim interijerom.

@hoskelsa
@hoskelsa

Novi Elsin dom je dom iz snova za sve ljubitelje dizajna, a dizajnirao ga je ikonski modernistički arhitekt Richard Neutra. Od useljenja pa do danas, kada je ekipa ruskog izdanja Vogue livinga zakoračila i ispostavila nam seriju p r e k r a s n i h fotografija sinergične ljepote nje i njenog doma, Elsa je još jednom potvrdila taj istančan interijerski instinkt. Instinkt za boje, kompozicije, svjetlost i osjećaj kombiniranja tih šik instagramično dopadljivih komada namještaja s onim klasično svedenim.

@hoskelsa
@hoskelsa
@hoskelsa
@hoskelsa

Veliki dio Hoskovog originalnog namještaja iz Sohoa stigao je i do Južne Pasadene, uključujući predivni Mario Bellini kauč o kojem smo toliko pričali (LINK), sofa stolicu Philip Arctander, i bijeli kauč Bernhardt presvučen bukleom. Neutralne skandi tonove razbija funky detaljima poput curvy rozog ogledala koji je preuzeo Instagram feedove, The Ultrafragole dizajnera Ettorea Sottsassa. O ovom ogledalu smo pisali i OVDJE.

@hoskelsa
@hoskelsa
@hoskelsa

Drvene stolice Pierre Jeannereta stoje u suprotnosti pink candy cube stolovima. Kassandra skluputralne lampe i Mille Fiori vintage šareni lusteri stoje u suprotnosti brojnim mramornim površinama. Komadi namještaja od drvenarije obiluju u prostoru, a Elsa im je živost dala hrpom detalja poput dimenzionalne keramičke vaze Kazunori Hamana, svijećnjacima, svježim i sušenim cvijećem, ilustracijama i hrpom hrpom knjiga.

@hoskelsa
@hoskelsa
@hoskelsa

Ma detalje bi mogli nabrajati u nedogled. Ako ste ljubitelji savršenog omjera skandi šika, retro estetike uz primjese minimalizma u teksturama ovo je interijer koji želite pratiti, jer hej iz dana u dan Elsa mu dodaje nove obrise i neke kul detaljčiće. A mi, mi uživamo u fotografijama i sve bilježimo za dozu inspiracije.

@hoskelsa
@hoskelsa
@hoskelsa
@hoskelsa
@hoskelsa
@hoskelsa
Lea Kraljević
Foto: @hoskelsa
Lea Kraljević
Foto: @hoskelsa