Influenceri se trenutno ne skidaju iz ovog retro CHANEL topa

U jeku invazije Loewine tregerače koju još uvijek uživamo gledati, Chanel upada u priču…

I bok uz bok tregerači, postaje prepoznatljiv komad za ljeto. Kada influencerice ne kombiniraju Loewe tank top, posežu za Chanelovim crno-bijelim. Moramo reći, da ovo ne možemo uvrstiti pod trend nego pravu malu modnu eksploziju.

CHANEL SPRING SUMMER 2022

U jeku invazije Loewine tregerače koju još uvijek uživamo gledati, Chanel upada u priču i bok uz bok tregerači postaje prepoznatljiv komad za ljeto. Kada influencerice ne kombiniraju Loewe tank top, posežu za Chanelovim crno-bijelim. Moramo reći, da ovo ne možemo uvrstiti pod trend nego pravu malu modnu eksploziju.

@mija_mija
@savinachow
@mija_mija
@josefinehj

U svijetu mode opće je prihvaćeno da je ove sezone stilski junak, bazični top, majica bez rukava zbog svoje prilagodljivosti i kameleonske moći da se super lako stilizira uz gotovo sve komade garderobe. Mantra back to basics odjeknula je sezonom i kako vidimo steriliziraju se krojevi bez krojeva, fluidnost, bijela košulja, i najrazličitije verzije bazičnih topića. Međutim, ovaj retro fazon u Chanelovoj izvedbi s logotipom teško je nazvati bazičnim zbog samog potpisa koji nosi, ali to jeste. Preciznije, bazični crno-bijeli ( ili bijelo- crni)  jednodijelni kupaći kostim ili mikro topić koji nosi retro šarm zbog kontrastnog ruba. Jako šik. Kako su ga omiljene Insta-djevojke prisvojile i obukle?

@linneklund uz bezvremensko bijelo odijelo

@josefinehj danju uz vodu i lagani oversized lan

@pernilleteisbaek ga super povezuje s lepršavim suknjama, pa kožnom jaknom, pa s jeansom i tako u krug…

@pernilleteisbaek

Nakon što smo vidjeli šarm ovog Chanelovog komada za ovu sezonu, znali smo da ćemo se prikloniti ako ništa trendu kupaćih modela iz devedesetih (i jednako ih nositi i po gradu). Potražili smo kontrastnu prugu i evo što smo pronašli…

@tropicofc

Instagramska adresa @tor.ducie nudi rebraste bikinije u obe varijante s kontrastnom prugom, vidjeli smo ga na H A N N A S C H Ö N B E R G i izgleda fenomentalno!

@tor.ducie
@hannaschonberg

Adresa Tropic of C također nudi minijaturni, sexy bikini podignutog retro struka u obe (bijelo- crni/crno-bijeli) varijante kao i jednodijelni model.

@tropicofc
@tropicofc

Najneočekivanija adresa, gdje sam ja nabavila svoj gornji dio je ZARA home. U ponudi imate i jednodijelu i dvodijelnu varijantu totalno dubokog struka.

ZARA HOME
ZARA HOME
ZARA HOME
Lea Kraljević
Foto: @pernilleteisbaek
Lea Kraljević
Foto: @pernilleteisbaek