Ilia, Merit, Westman i njihovi clean beauty noviteti

S novom godinom i nekim novim/starim osvrtom, zarekli smo se da ćemo pametno kupovati. Make up i koliko potrošimo na isti? Šminkamo li se full ili koristimo samo one dekorativne preparate koji nam prikrivaju male nepravilnosti jutrom. Male, velike… svejedno, mnogi od vas koji nas čitate sigurno spadaju u kategoriju koja više troši na “preparativu” koja je u službi njege i zdrave kože lice nego na “dekorativu”.

@hannamw

Znamo da je najvažnije da je koža zdrava, njegovana i time blistava pa ne prekrivamo 24/7 lice teškom šminkom. Zato jutrom pristajemo na minimalne poteze na licu uz fokus na čistoj, nahranjenoj i hidratiziranoj koži. Da se nas pita, ukoliko govorimo o dekorativnoj kozmetici, idemo na to da imamo 2-u-1 proizvode koji će njegovati kožu, dati sjaj i prekriti nepravilnosti na koži lica danju. Serum u boji, rumenilo plus maskara i melem za usne su naši make up zahvati jutrom. Hvala beauty trendu danas koji nalaže minimum make up-a dnevno, nikad bolji i zahvalniji beauty trend nismo imali. Nama je to svojevrsni beauty zavjet i prije aktualnog trenda u beauty industriji. Zato imamo listu proizvoda koji rade dvostruki učinka na kožu lica, njeguju i daju sjaj bez puno prekrivanja i puno težine na licu.

@lemanm

WESTMAN ATELIER Vital Skincare Complexion Drops prepune su aktivnim tvarima poput tsubaki ulja, ekstrakta ginsenga i naranče. Ova duboko hranjiva formula trenutno hidratizira, ujednačava ten i umiruje, a ujedno prekriva nepravilnosti i daje taj priželjkivani bliss koži lica. Svaka kap klizi poput laganog ulja i pretvara se u mekani serum za blistavu, svježu kožu lica još dugo nakon ispiranja. Znači ovaj serum djeluje s našom kožom, a ne samo da se maže preko nje, To smo tražili!

WESTMAN ATELIER Vital Skincare Complexion Drop
68,00 USD

ILIA C Beyond Triple Serum SPF 30 je serum s vitaminom C, mineralnim SPF i niacinamidom bez vode koji pruža superaktivne tvari pune snage putem tehnologije kapsuliranja vitamina C za instantno posvijetljen i blistav ten. Kako djeluju spomenuti sastojci? Vitamin C vidljivo posvjetljuje, učvršćuje i ujednačava kožu, niacinamid vidljivo zaglađuje teksturu, smanjuje pore i pročišćava neujednačen ton dok ne-nano cink oksid štiti kožu od UV zraka, plave svjetlosti i zagađenja.

ILIA C Beyond Triple Serum SPF 30
64,00 USD

O Merit beauty fenomenu smo već pričali OVDJE, i o The Minimalist laganom multi stick-u koji je u službi i pudera i korektora. Glas o Merit beauty brend s clean filozofijom se proširio jer vrijedi odnos cijene, sastojaka i kvalitete. Danas pričamo o jednom Merit proizvodu koji je na njihovoj službenoj stranici već SOLD OUT. Riječ je Merit Great Skin™ Instant Glow Serumu koji je dopuna The Minimalist stick-u. Ova lagana formula seruma brzo se upija u kožu bez ostataka, ostavljajući je mekom, hidratiziranom i pripremljenom za make up. U našem slučaju, The Minimlaist stick slijedi nakon seruma, a nakon njega rumenilo plus maskara. Serum sadrži 4 vrste hijaluronske kiseline koje ciljaju više slojeva kože kako bi osigurali hidrataciju za cjelodnevnu vlažnost. Učinkoviti i hvaljeni niacinamid pomaže posvijetliti kožu i izgladiti teksturu, ekstrakt sjemenki kakaovca bogat kofeinom potiče protok krvi za trenutačni boost učinak i korijen japanske zlatice djeluje umirujuće na kožu.

MERIT Great Skin™ Instant Glow Serum
38,00 USD
Sanda Kraljević
Foto: @alisontoby
Sanda Kraljević
Foto: @alisontoby