Gdje online kupovati beauty proizvode?

SPACE NK je novo omiljeno odredište za otkrivanje ljepote brendovima diljem svijeta!

Space Nk je specijalizirano središte ljepote čija je misija učiniti najbolje čuvane tajne beauty industrije dostupne cijelom svijetu na jednom mjestu. Jeste li već čuli za ovaj britanski beauty shop? Ako niste, vrijeme je da vam otkrijemo jedan od najbrže rastućih lanaca multibrand beauty shopova. Stvar koja nas najviše impresionira i koja izdvaja ovo ime od drugih je PONUDA!

@angelicabarwich

Dakle, svako ime koje nešto znači u svijetu trackalica i make-upa je na njihovom popisu. Hvaljeni proizvodi koje škicate na Instagramu? You name it, they have it. Proizvodi koji su teško dostupni na našim prostorima, hype proizvodi, proizvodi organskog i prirodnog podrijetla, kemijska, laboratorijska njega, proizvodi nagrađeni najboljim recenzijama, beauty alati i gadgeti te različiti cjenovni rangovi. Od A do Z – imaju sve.

@spacenk

Osnovan 1991. godine, Space NK je prvi put otvorio svoja vrata u Londonu, Covent Gardenu 1993., prodavajući neovisne brendove i teško dostupna blaga ljepote novih svjetskih brendova kao što su to nekada bili Diptyque i NARS. Kao i danas, i na početku su nudili ono što drugi nisu mogli, što se vrlo brzo pročulo i jedna trgovina se pretvorila u današnje 72, uz čak 29 trgovina u SAD-u. Ono najbitnije za nas u regiji, SPACE NK kao kustos preko 100 najtraženijih i inovativnih brendova ljepote koji pomiču granice nudi to podjednako fantastično u online iskustvu.

Caudalie, The Ordinary, Drunk Elephant, Olaplex su imena koja nude u okviru srednjeg cjenovnog ranga, Charlotte Tilbury nam je uvijek uzbudljiv u smislu make-upa, Rose Inc novitet, Chantecaille Spf face primer nam je na listi želja odavno, a pomisao da Aesop možemo naručiti direkt na kućnu adresu zvuči nestvarno. Dr. Dennis Gross, Dr. Jart+, Dr. Barbara Sturm, Kate Somerville, La Mer, Omorovicza, Oskia, Révive, 111SKIN… U smislu luksuzne njege kože daljnje nabrajanje je suludo! Što se tiče kose, među rijetkima, nude moćni Oribe. Pokloniti Oribe brand kosi je stvarno investicija, ali po recenzijama, investicija koja će se vidjeti i isplatiti u vidu zdravije, sjajnije i ojačane kose.

Način na koji se ponašamo i kupujemo sve je više usmjeren prema svjesnoj potrošnji, a i to iz SPACE NK -a znaju, zato često-često u njihovoj ponudi imate tzv. value setove u kojima dobijete proizvode po nevjerojatno povoljnim cijenama. Trenutni favorit Styležurnal tima je hidra kutija SPACE NK HYDRATION DISCOVERY COLLECTION u kojoj se nalazi proizvod nad proizvodima aka. Dr. Barbara Sturm Hyaluronic Serum od 30ml. U kutiji se još nalaze Biossance Squalane + Antioxidant ulje za čišćenje lica, Dr. Dennis Gross peel maramice, Dermalogica Skin Smoothing krema i Fresh Rose Deep Hydration maska za lice. Za kraj dodat ću dvije stvari, a to je da za cijenu cijelog paketa ne možete kupiti ni Sturmin serum iii hvala tetka za wisdom. Love yaaa!

Lea Kraljević
Foto: @gili_algabi_beauty @mugretnug
Lea Kraljević
Foto: @gili_algabi_beauty @mugretnug