Dva festive modela clutch torbi u koje smo se zaljubili!

Vi odaberite koji ste tim! Divlja i vibrantna zelena ili elegantna i smirena crvena?

Možete nam vjerovati sto posto jer evo već pune dvije godine plasiramo modne i stilske teme, nerijetko puno prije nego se pojave na velikim etabliranim modnim portalima u regiji i šire. Pa zašto nam ne bi ukazali povjerenje i ispratili našu bucket listu kada su u pitanju fine večernje torbe u clutch izvedbi, a koje ne moramo nositi isključivo u festive prilikama. Ova dva modela nosili bismo i u dnevnim varijantama i uz sneakersice i kad nam je volja, slažete li se s nama!?

Zvijezda naše bucket liste je model 8.30 PM brenda The Attico iza kojeg stoje dvije stajliš modne insajderice, Talijanke, Gilda Ambrosio i Giorgia Tordini, dobro poznata modna lica. 8..30 PM je hiršni clutch model, nepravilnog geometrijskog oblika, rekli bismo “nemiran” i u sjajnim vibrantnim boja. Zelena nam je favorit. Tu je i satenska izvedba, ali evo ništa se ne može mjeriti s dobrom kožnom clutch torbom. Oba modela imaju i sjajan naziv koji sugerira samo jedno, osam i pol navečer i vrijeme je za spremanje i izlazak.

Gilda Ambrosio & Giorgia Tordini
Photo. @lefrenchystyle
THE ATTICO 8.30 PM clutch torba

Naš drugi favorit je elegantan i smiren, nimalo “divlji”. Ovaj model je fina izvedba večernje torbice u kroko kožnoj clutch varijanti. Rekli bismo, vječna. I u jednoj nijansi crvene jer danas sve više zaobilazimo crnu boju kod odabira detalja koji će podignuti smirenu večernju kombinaciju, i to baš kod festive outfita. Upravo je ova crvena nijansa po mjeri. Riječ je o Totême brendu koji se u sedam godina od svog osnivanja vinuo u najveće modne high end zvijezde. A za to je zaslužna pionirka modne blogerske scene, Elin Kling i njezin partner Karl Lindman.

@elinkling
TOTEME EVENING Clutch torbica
Sanda Kraljević
Foto: @the_attico
Sanda Kraljević
Foto: @the_attico