Dužina suknje se otela kontroli

Ili se samo prilagođava vremenskim uvjetima

S mini dužinama suknji najavili smo vruće ljeto, i bi tako. Zatim se dužina spuštala do koljena i s trend report-om OVDJE i presjekom dužina suknji u pregledu OVDJE, došli smo do one koja gotovo mete pod. Tako nešto teatralno i neizvedivo u svakodnevnici ostavit ćemo za estetiku modnih kampanja i revija. Uglavnom, dužina u ovom mjesecu dosegla je maksimum.

@rikkekrefting
@christietyler
@monikh

Kroj je uzak, prati siluetu tijela, tkanine su jeans ili mješavina vune. S takvom suknjom možemo nositi i uske i široke gornje odjevne komade, ovisno koji outerwear biramo preko. A sve to opet ovisno o raspoloženju i situaciji. Fokusirajte oko na povratak dugih čizama na špic, upravo u kombinaciji s dugim suknjama s prorezom. U nastavku donosimo izvrsne stilske outfite koji će nam poslužiti kao šalabahter i Styležurnal izbor jednog kompletnog outfita s ovom dužinom suknji.

@ivanamentlova
@lauraeguizabel
@pernilleteisbaek
@sophielsmith
@hannamw
@hannamw
@clairerose
@rikkekrefting
@stephaniebroek
@monikh
@alvasperle

Ispod smo složili kombinaciju basic komada koje možemo nositi godinama i zajedno se mogu složiti u jedan svakodnevni casual outfit, a koje kasnije možete kombinirati u jako puno drugih kombinacija. PS. Ovaj model suknje čekamo na sniženju jer smo osjetljivi na trendi komade koji traju samo jednu sezonu. Ova dužina je možda upravo takva.

MASSIMO DUTTI
DUGA SUKNJA S NABRANIM DETALJEM
MASSIMO DUTTI
DUGA SUKNJA S NABRANIM DETALJEM
ZARA
BASIC PULOVER OD 100 % KAŠMIRA
ZAR
IZVEZENI TROKUTASTI BRALETTE GRUDNJAK
ZARA
PREDIMENZIONIRANI KAPUT, CRNI
ZARA
KITTEN ČIZMICE
Sanda Kraljević
Foto: @penilleteisbaek
Sanda Kraljević
Foto: @penilleteisbaek