261263076_120175487125965_8391097933201942406_n

Dobrodošli u sporty society


Jer komadi ovih brendova izgledaju fenomenalno!

Kilometri i kilometri rečenica ispisani su o trenerkama. O tome hoće li i koliko će dugo potrajati taj trend. Nama se sve više čini nekorektno nazivati ih trendom. Već par sezona stvari stoje tako da bi današnje trenerke mogle definirati cijelu generaciju. Suverena su kategorija mode koja je tu da ostane. Čija udobnost sve više teži na cijeni. Odricanja nema i fotografijama zabilježeni stajlinzi govore upravo to da su gotovo svi sportski pamučni komadi plodno tlo za razvijanje odličnih slojevitih kombinacija. Odmah smo izdvojili nekoliko brandova čiji se komadi najviše vrte po Instagramu.

@gildaambrosio

Sporty & Rich

@sportyandrich

Istog trena smo pali na estetiku brenda Sporty and Rich. S&R je brand koji je izgrađen na ljubavi prema prošlosti. Odnosno sportskoj eleganciji koja se nekada itekako dobro nosila. Komadi ovog branda kreirani su za princezu Dianu na putu u teretanu. Za Carolyn Kennedy kada je u Hamptonsu za vikend. Sportska estetika s dekadentnom šik primjesom. Grafike i otisnuti printovi na njihovoj odjeći su inspirirani onima iz 80-tih i 90-tih, knjigama Slim Aarons, Irving Penn te nekadašnjim francuskim Elle magazinima. Osim što vizualno figuraju i što su baš udobne, široke t- shirt majice i bazične dukserice ovoga brenda prava su wellness asocijacija da: be nice. Drink plenty of water. Get lots of sleep. Stay active. Eat more veggies. Etc.

@sportyandrich
@ximenamoral

Lamarel

@entre_dois

Švicarski brend čiju osnivačicu, ukoliko ste ljubitelj sjajnog casual stila, zasigurno pratite. @entre_dois aka Sandra Rodrigues Pinto svakodnevno nam svojim ležernim kombinacijama pokazuje kako se to Lamarel komadi odlično nose bok uz bok s balonerima, jeansom, uz sakoe te tailored hlače. Lamarel je dosta mlađi od prethodnog brenda,ali gotovo bratski jednake vintage estetike. Opet nehajno kulerska tipografija, slogani, boje, grafike. Ne rade kolekcije i ne kompliciraju. Drže se bazične esencijalne sportske ponude koju čine pamučne hoodice, donji dijelovi na gumu, jednostavne tregerače, cekeri, kačketi, čarape.

@entre_dois
@entre_dois
@lamarel_official
@lamarel_official

Manola

@ateliermanola

Španjolski brand koji je evoulirao i okrenuo klasiku atletske odjeće u vizualno primamljiv kurs. Odaberite varijantu atletskog kompleta koji se sastoji od tajica i raznih varijacija sportskog crop topa u finim koloritima. Odaberite biciklističke hlačice koje su sve nosijivije i nosivije. A njihova već kultna duskerica s izvezenim natpisom MANOLA uz malo stilske taktike može djelovati kao dobro promišljen styling jer koliko vidimo super izgleda i uz jeans i kaubojke.

@ateliermanola
@ateliermanola
@ateliermanola

Luni Lou

@izakova

Potrebna vam je bazični pamuk na gumu bez previše detalja? Luni Lou je domaći brand koji izbacuje basic trenerke od organskog pamuka koja zaista odskače od drugih. Kod njih volimo tu mekoću i finoću materijala, sveden i profinjen izgled s tek pokojim detaljem. Prije nekoliko dana još jednom su nas kupili novom loungewear kolekcijom naziva Essentials koja se sastoji od bukvalno tih nužnih svakodnevnih komada u kojima ništa ne steže i u kojima je uživanje u kompletnoj udobnosti zagarantirana.

@lunilou_offical
@ivana.pirizovich
Lea Kraljević
Foto: @gildaambrosio
Lea Kraljević
Foto: @gildaambrosio