Disco Queen je nickname proljetne kolekcije Isabel Marant

Show je krenuo uz ritmove techno remixa “I Feel Love” i ples top modela koje su ponosno predstavile večernju koja-može-biti-dnevna odjeću s potpisom Isabel Marant u vremenima u kojima se baš i ne pleše!
@isabelmrant

Siluete su u prepoznatljivom Marant potpisu i čini se da ih dizajnerica ne želi dizajnirati u bilo kojem drugom modulu. I u ovoj kolekciji fokusirane su na 80-e, geografski preciznije na famozni clubbing outfit u najpopularnijim klubovima od Pariza i njegovog Saint – Germain okruga pa sve do klubova na Manhattan-u i to s dodatnom dozom sjaja i štrasa.

@isabelmarant

Super casual su color block komadi sa sportskim štihom a la Cindy Lauper outfiti, ali za clubbing izlazak – kako strano i daleko se danas čine sasvim normalne situacije i druženja koje smo imali i konzumirali .

Tijekom showa promenada boja, outfiti su se gotovo čudnovato izmjenjivali uz kolor šemu.

@isabelmarant
@isabelmarant
@isabelmarant

Dojam je da Marant širi poruku i želju da jednoj ženi u ovim teškim vremenima vrati samopouzdanje, a da se pri tome osjeća dobro u onome što nosi, odjeća je lagana i udobna i kad se odlučite za nju – što je jaako lako, svaki komad je taaaako dopadljiv i funky – ne pretvara te u nešto što ti nisi.

@isabelmarant
@isabelmarant
@isabelmarant
@isabelmarant

Onima koji razumiju i žive modu kao stil života, prirodno, a nikako kao nešto što je nametnuto trendovima, između ostaloga, moda je sve što uključuje uživanje u životu i kao takva mora biti pozitivna, te zračiti i oslobađati energiju, šireći istu, stavljajući sve negativno iza nas. Ova kolekcija je sva o tome. I sve nam se sviđa. I kao da kaže: Ne želim preživljavati, želim živjeti!

Lejla Balavac Vučković
Foto: @isabelmarant
Lejla Balavac Vučković
Foto: @isabelmarant