Da li su ženske hulahopke s dizajnerskim logom novo tajno oružje?

Ooooo da! Vežite se čvrsto, fancy vožnja s luksuznim tajicama i hulahopkama, koje isijavaju svijetla pozornice je novi luksuzni izgled ženskih čarapa.
https://www.instagram.com/p/B5K0ldYKqCF/?utm_source=ig_web_copy_link

Ja i čarape imamo kompliciranu vezu. Počinje još u osnovnoj školi s onim debelim pamučnim, koje bi me peckale, češkale, spuštale se, rolale, a ja bi ih podizala, vukla, ali voljela sam način na koji su izgledale čarapice teget plave i crvene u kombinaciji s mojim baletankicama roza boje od hirša. Danas ih oblačim svojim curicama. Onda je u mojim srednjoškolskim danima došao period kada sam oblačila one iznad koljena u različitim bojama sa starkama, pa sam onda tražila od tetke koja je često odlazila u modne prijestolnice da mi kupuje razne motive, ib boje. Zatim su došle mrežaste čarape i već treća faza. Danas, moja kolekcija je puna crnih gustih čarapa od 100 dena, teget/ navy blue/ i eventualno maslinasto zelene. Obavezno to moraju biti i one koje sijaju tako da ne možeš gledati u njih.

ALI, potraga za perfektnim tajicama bi danas mogla biti gotova, zahvaljujući trendovima s modnih revija, logoprintanim tajicama, hulahopkama, a svjedoci smo tome na revijama od Fendija preko Balenciage, pa sve do obskurne Marine Serre. Želite li biti drugačiji i hip, onda trebate potrošiti na asesoar za zimsku sezonu: ČARAPE s monogram maniom – vrištećim logom pa sve do odvažnih jarkih boja.

Dakle, pridružite se plemenu novog gena, plemenu žena s odvažnim čarapama. Naravno da ćete ih nositi.

L.B.
Foto: Instagram
L.B.
Foto: Instagram