#cupofcoffee i pape, naša su omiljena vikend kombinacija

Sigurni smo svima nama, gdje god bili!

Pa evo uvodimo vas u jednu cosy atmosferu za vikend s kojom započinjemo dan. Jutra, i to ona rana jutra vikendom, su za mnoge od nas trenuci kada imamo vrijeme za sebe, kada svi još spavaju. Upravo tada možemo izdvojiti vrijeme samo za sebe i u miru uživati u samo našim jutarnjim ritualima i popričati sami sa sobom.

Prvo pitanje nama i vama, uživate li u sitnicama koje tako puno znače. Te sitnice u ovom kontekstu su kava, čaj i jedna lijepa šalica, knjiga, gadget i pidžama u kojoj vikendom pijemo prvu. Sve ovo je današnja tema. I naravno, pronašli smo online adrese za šalice u koje smo se instant zaljubili i upisali se na pre-order listu. Zatim smo se zaljubile u mekana stajliš papuče, ustvari više njih i donosimo vam naš odabir u nastavku. A sve to začinili divnim pidžamama u high street potpisu i sada su još kratko na sniženju. A najveće osvježenje je Marija Tarlać Home edition koji se tek sprema pa stay tuned. Krenimo redom.

PS. Svi vi koji startate sa svojim “malim” biznis projektima, pogledajte kako ovi profili zavode, s kakvom estetikom komuniciraju, koliko je iskrena priča važna, koliko vremena i truda ulažu u sve to s ogromnom dozom ljubavi i da vrhunski su u toj svojoj vlastitoj priči! I zato su na našoj listi!

GVG CERAMICS

TERRA CERAMICA

Sisi, house of Style

MARIJA TARLAĆ HOME edition

INTUITIVA

MAMU STUDIO

HIGH STREET IZBOR

ZARA
Sanda Kraljević
Foto: @girl_from_town
Sanda Kraljević
Foto: @girl_from_town