COCO & CO ljetna priča koja nas je već odvela na godišnji!

Pitali smo Jelenu i Jovanu da nam ispričaju njihovu ljetnu, morsku priču koja se zove COCO & CO

Digitalne razglednice koje nam šalje IG profil @bura.bonaca već su nas zavodile početkom godine svojim morskim citatima i porukama i to onda kada nas je tresao hladan vjetar, snijeg i mraz. Hvala im na tome. Zatim se ta njihova priča proširila i na neizostavne asesoare s potpisom COCO & CO Opipljivo su nas zaveli fenomenalnim ljetnim asesoarima, taman na vrijeme kada se pripremamo za “prvi slobodan” odmor, nakon dvije sezone apstinencije od tog famoznog ljetnog šušura kojeg tako volimo.

@cocoandco_official

PS. U ovom slučaju, pekmezi i ostale mackalice u boji ne kupujemo, jer ove setove želimo nositi još dugooooooo. Bez puno nepotrebnog uvoda pređimo na stvar – pitale smo osnivačice COCO & CO brenda “morskih” asesoara da nam predstave svoj prvijenac, u nastavku vam donosimo njihovu storiju.

@cocoandco_official
@cocoandco_official

STYLEŽURNAL. Ko je COCO& CO, ispričajte nam priču koja nas je skroz zavela? PS. Već se vidimo sa šeširima i peškirima s potpisom COCO&CO i znamo da će izazvati pravu emociju kod ljudi oko nas, na plaži?

@cocoandco_official
@cocoandco_official

COCO&CO. Naime, iza COCO&CO brenda stoje Jelena Carević i Jovana Đjorđević, dve zaljubljenice u more, planine, modu i ljude. Mi smo dve duše koje u svojoj zemlji nemaju more, te su rešile da ga “naprave”, ali tako da to more može da se ponese gdegod i kadgod.

@cocoandco_official

Sva ta plava boja, slana koža, sunce, pesak – spakovani su u jedan set koji se sastoji iz peškira, torbe i šešira koji su, kako mi volimo da naglasimo, i za dane na moru i još više za dane kada niste na moru jer naši setovi čuvaju miris slane vode i mora, i naj taj način uz njih ste u svako doba tamo 🙂 Iz tog nedostatka mora, ali i vitamina D zimi, nastala je ideja za ovu priču i to jednog hladnog, januarskog dana u šetnji banjičkom šumom. Kako mi volimo da kažemo – jedna zima je radila za jedno leto i mnogo sunca. Otuda i naziv naše prve kolekcije, koja se i zove VITAMIN D.

@cocoandco_official
@cocoandco_official

Ime COCO&CO je zapravo imalo ideju da asocira na onaj pravi, letnji miris kokosa iz raznih mackalica za sunčanje, a koji se širi plažama širom sveta i koji nam je svima dobro poznat. A nastavak CO je tu da nam da prostora da možda napravimo i jednu zimsku priču, ko zna 🙂 

@cocoandco_official

Mi smo jedan mlad brend što se kaže, postojimo tek dva meseca, a možemo biti neskromne i pohvaliti se lepim rezultatima i još lepšim reakcijama ljudi. Dobrodošli su svi oni koji vole more, koji vole život i žude za ljubavlju. Nikakva druga ograničenja nemamo.

@bura.bonaca i @cocoandco_official

U to ime ide i priča o saradnji sa bura.bonaca koja je došla tako spontano kada je Jelena, koja stoji iza bura.bonaca brenda, rešila da nas kontaktira jer, kako kaže, dopala joj se naša priča i želela je da prati taj svoj osećaj. Na njen poziv odazvale smo se vrlo rado jer također pratimo njen rad od ranije i znale smo da te dve morske priče mogu da naprave čudo od mora. I bi tako 🙂

@bura.bonaca i @cocoandco_official
@bura.bonaca i @cocoandco_official
Lejla Balavac Vučković
Foto: @cocoandco.official
Lejla Balavac Vučković
Foto: @cocoandco.official