Chloé x UNICEF T-shirt

Nikada ljepše izdanje T-shirt majice uz još ljepšu background priču
Foto @chloe

„To all women, I always say, you must dare“ , 1952. rekla je Gaby Aghion, osnivačica planetarno popularne luksuzne modne kuće Chloé. Od tada do danas, ova francuska kuća slavnu rečenicu Gaby pretočila je u akciju, način njihovog poslovanja i u duh branda.

Foto @chloe

Chloé ne odijeva žene. Chloé odijeva, ohrabruje, emancipira žene. Još jedan dokaz za to upravo je suradnja s UNICEFOM pod nazivom #GirlsForward. Prekrasna misija koju su upakirali u neodoljivu T-shirt majicu. Nepogrešivi osjećaj za dizajn Chloé je još jednom pokazao odabirom klasičnog kroja majice od organskog pamuka na kojoj je oslikan dvobojni jednostavni print spojenih ruku i logo kuće. Budući da su ponudili majice u bijeloj bezvremenskoj (ne)boji, te u zagasitoj peachy varijanti, lakoća kombiniranja je zagarantirana. Čitava plejada modnih influencerica ogromni je fan majice, te ju odlično stiliziraju s biciklističkim hlačicama ili uz još jedan klasik – jeans dubokog struka.

Foto @brittanyxavier
Foto @monicaainleydlv

Sva zarada ide cilju emancipacije mladih žena, financirajući radionice za stjecanje vještina u tehnologijama, te programe edukacija za osposobljavanje sljedeće generacije mladih žena za svijet biznisa. Žena koje bi približile ostvarivanje spolne ravnopravnosti između muškarca i žene u poslovnom svijetu. Jedan veliki naklon od Styležurnal tima (žene)!

Lea Kraljević
Foto: @chloe
Lea Kraljević
Foto: @chloe