Chanel Dad sandale nisu tako ugly, a dobile su i high street verzije!

I da, priznajte najviše nas podsjećaju na češke turiste na Jadranu nekih dalekih godina, ali who cares kad su udobne i super nosive.

U moru divnih sandala i papuča, pogotovo onih s petom, svako ljeto naučimo lekciju tek kada završi i kažemo kupit ću si najudobnije sandale sljedeće ljeto! Birkenstockice imamo jednog opasnog favorita: Chanel Dad sandale.

@pernilleteisbaek

Chanel je ovaj chunky model predstavio prije nekoliko sezona. Ponosno su ga nosile Skandinavke, pa Francuskinje i tek sada ih gledamo i u high street verziji. I sve nam se više dopadaju, bez obzira na to što su na prvu velike, glomazne, ali jedno je bitno: iznimno su udobne, nosive, otvorene, stopalo lijepo anatomski “upadne” u ležaj. Vežu se i namještaju širinu na čičak. Imaju simpatičan Chanel štep.

@pernilleteisbaek

Uz haljine su jako nosive, kao i uz tajice, jeans, mini suknje, šorceve, bermude… Nama su favoriti: šorcevi ili bermude mini suknje i haljine – kratke ili duge – nema srednje dužine. Donosimo vam par efektnih inspiracija, čisto da naviknemo oko i da nam se svide. Skrolajte dalje za par online adresa u high street potpisu!

@pernilleteisbaek
@lindatol_
@wethepeoplestyle
@leiasfez
@pernilleteisbaek
@rikkekrefting
@pernilleteisbaek
@wethepeoplestyle

Styležurnal high street izbor

Mango
Mango
Mango
Uterque
Zara
Massimo Dutti
Sanda Kraljević
Foto: @leiasfez @pernilleteisbaek
Sanda Kraljević
Foto: @leiasfez @pernilleteisbaek