187381679_855363351748666_8262291708121707354_n

Camille Charriere X Shoopy Studio


Šarmantna, kićasta suradnja iz svijeta dizajna kojoj se jako veselimo!

Kolaboracije jednostavno obožavamo. Bilo da se udružuju veliki brendovi s malim, mali s dizajnerskim, umjetnici, kreativci, pisci. Dvije glave bolje razmišljaju od jedne. Kreativnije. A rezultat udruživanja različitih svjetova kreativnog promišljanja gotovo uvijek završi unikatnim izgledom. U to ime otkrivamo vam suradnju influenserice Camille Charriere s francuskom dizajnericom i keramičarkom Laetitiom Rouget. Vjerujemo da Camille ne moramo predstavljati, a Laetitiu želimo.

@laetitiarouget

Laetitia Roudget francuska je dizajnerica koja živi i radi u istočnom Londonu u koji se preselila kako bi studirala grafički dizajn i ilustraciju. Tada se zaljubila u London i drukčiji pristup umjetnosti, te je karijeru koju je započela graditi kao modni dizajner preusmjerila u vješto igranje s tekstilom, keramikom i bojom. Njezin umjetnički studio Shoopy Studio dobio je ime po nadimku njezinog supruga, a to je studio koji je od samih početaka s razlogom favoriziran od strane Voguea.

@artiqgram
@faegerandco

Laetitin rad bavi se slavljenjem ženskih oblika, boja, zabave, šarenila, ženske drskosti i odvažnosti. Nekada je to keramičko posuđe, nekada vaze, nekada umjetničke grafike, nekada tepisi, nekada šibice, a nekada odjevni komadi, ovisno s kim udružuje snage.

@laetitiarouget
@byrotationofficial

Svoju neobičnu kreativnost ovoga puta udružila je s Camillom u kolekciji ‘roaring 20s’ s keramičkim tanjurima koje bi iste sekunde uselili u svoje kuhinje. 8 različitih tanjura nose sassy ženskaste slogane, šećernasti su i taman u mjeru nakićeni pastelnim bojama nekadašnjih retro-šlag torti koje u posljednje vrijeme osvajaju Instagram.

@laetitiarouget
@independentlifestyle

Ma idealni da dodaju šarmantnu funky estetiku vašem stolu u kućnoj zoni zabave, kada pozovete prijatelje, otvarate flaše vina i party preselite na svoje terase i balkone. Paa, see you en terrasse…

@_theyellowworld_
Lea Kraljević
Foto: @countryandtownhouse @camillecharriere
Lea Kraljević
Foto: @countryandtownhouse @camillecharriere