Biramo tweed jakne za ovakvo proljeće!

Pitamo se kada će proljeće, i da li će nam ovako svježe i kišno biti do ljeta. Nadamo se da će se priroda nahraniti i da ćemo barem pola mjeseca uživati u proljeću prije ljetne vrućine.

Ok, da završimo s prognozom jer mi se radujemo svakom vremenu samo da je radosno, i kiša nam je nekada radost u kakvim vremenima živimo. A ovo svježe proljeće ostavlja nam prostora za stiliziranje jakne ili sakoa u svakodnevnom outfitu, a koje ne stignemo pošteno “iznijeti” i bude nam žao.

@leandramcohen

Sada je, čini nam se, idealan tajming za slojevito oblačenje u punom stilskom smislu! Možemo slobodno i bez grižnje savjesti kombinirati komade koje imamo u ormaru, a da se ne pitamo da li je nešto u trendu i možemo li to obući. Jedina stavka koju ne želimo zanemariti je ta da znamo granicu dobrog ukusa i da se igramo s komadima koje već imamo u našem ormaru. Oni (mislimo na outfit) će nam podignuti raspoloženje, zabaviti će nas ranom zorom i pokazati kako je stvarno velika radost u sitnicama i detaljima.

@leandramcohen

Žena koja je sinonim eklektičnog stila, oštrog jezika i vedrog duha može nam biti inspiracija za kombinacije s tweed jaknom, ona je Leandra Medina Cohen. I mi ju obožavamo, evo i zašto!

@manrepeller
@leandramcohen
@leandramcohen
@leandramcohen
@leandramcohen
@leandramcohen
Sanda Kraljević
Foto: @styledumonde @_jeanettemadsen_
Sanda Kraljević
Foto: @styledumonde @_jeanettemadsen_