278399281_703547860839043_2086127370786540587_n

Back to basic’s


Bazične majice, tregerače, topovi i jedna sasvim obična košulja su najbolji ulov proljeća!

Suština jeste da rijetko i malo tko od nas u toplijoj sezoni može odoljeti komadu u boji, uzorku, trendu koji zove ljeto. A i zašto bi. Stvar je balansa. U sezoni u kojoj se kroz trendove pojavilo toliko snažnih komada poput cargo hlača, mini suknje, korzeta, odijela u jakim koloritima, hlača na pruge, zaista je  potrebna sila ravnoteže. Preciznije sila minimalizma koju je modni univerzum ovog proljeća lansirao u širokom spektru bazičnih komada. Ove sezone kombinacije osvježavamo uz bazične T-shirt majice,  tregerače i topove, a ključni elementi su neutralno, minimalno i pamučno.

@veravanerp
@sasimbvintage
@sasha_kiperman

Ako ste ikada posumnjali u sposobnost jedne obične tregerače nalik na potkošulju da se pretvori u trend, nema sumnje u ovoj sezoni nam je to i dokazala. Predvodnica je rebrasta tregerača s otisnutim logom kuće Loewe, no i one potpuno bazične pokazale su sposobnost benifitiranja stilu, svakodnevnom, ali i večernjem outfitu. Ima nešto magično u kombinaciji cargo hlača, štikli, bazične majice i dobrih naušnica, zar ne?

@chris1chros
@rohe_frames
@mija_mija

Ako ćemo o nosivosti ovih komada, sve se svodi na davanje balansa komadima koji nose element drame u svakodnevnom stajlingu. U toj kombinaciji ne neutraliziraju ostatak outfita nego si komadi međusobno komplementiraju i ističu snagu printova, tekstura i struktura. Fenomenalno podnose masivne bajkerske jakne, velike cekere, pletene i pamučne, tote torbe, wide leg jeans, ali se i maze uz lan, bijele hlače i sve opcije tailored pantalona. Total white look ovog proljeća ima posebnu čar, posebice ako dodamo dimenzije i layering igru – hlače širokih nogavica, kaiš, tregerača, pa preko otkopčana košulja.

@alicepilate
@hoskelsa

Basic komadi poput ovih su rijetki komadi garderobe koji pristaju baš uz sve. Iskoristivi i trajni. Pristaju i trebaju svakom stilskom smjeru. Iako se brendovi igraju s teksturama, tkaninama i detaljima na ovakvim majicama, topovima i tregeračama, nama ostaju najmilije one najjednostavnije. Pamuk, pamuk, pamuk, i da, krenite od jednog kvalitetnog t-shrta i jedne rebraste tregerače. Jedan komad u crnoj, jedan u bijeloj boji. S vremenom, doći će i želja za sivom.

@majawyh
@mm_couture
@smythsisters
@filis_pina

Styležurnal picks

BLOUSE
THE FRANKIE SHOP
TOP TANK
THE FRANKIE SHOP
CROPPED SHIRT
THE FRANKIE SHOP
CROPPED T-SHIRT
THE FRANKIE SHOP
T-SHIRT
THE FRANKIE SHOP
TOP
THE FRANKIE SHOP
Lea Kraljević
Foto: @markina
Lea Kraljević
Foto: @markina