4 odjevna komada s bih etiketom

Ni manje ni više, pišemo o najboljim komadima koji estetikom i kvalitetom ne zaostaju za svjetskim niche modnim brendovima

Ne čitaj između redova nego doslovno. Postoji par adresa kojima bi se poklonili iz više razloga. Svoji su, rade kvalitetno i fantastično, estetikom ne zaostaju za onima na svjetskoj modnoj sceni. To pišemo samouvjereni jer u garderobi imamo barem jedan komad iz njihovih kolekcija. I nosimo ih rado i stalno. Ne zato što su nam etikete važne, nego zato što nam se njihovi radovi sviđaju, imaju estetiku koju mi volimo i nosimo.

@mao.ge

Uglavnom, sve četiri priče stvarale su se individualno i totalno su različite, ali se u ovom poretku kombinacija jako dobro slažu. Za jedan od naših odabira tek ćete čuti, pripremaju se za fantastično ljeto 2023. Evo, volimo kako Irma Kohel komunicira sa svojim vjernim kupcima i kako do u detalje vodi brigu o produkciji svojih odjevnih komada i asesoara koji se ne mogu nazvati sezonski, prije bi rekli da su autentični. I to kako sestre iza brenda AL hrabro prate ključne trendove i donose nam ih pred vrata, a to su bazični komadi koje ćemo nositi godinama i koji uokvire svaku kombinaciju. Hrapović hats je nova adresa koju želimo da istražite. Nismo svi stvoreni da nosimo kape i šešire, ali ovima nećete moći odoljeti. A tek prugaste košulje koje Erna Saljević slaže pod svojim brendom Anre. Ovo je naša lista s Made in BiH etiketom čiji bi se komadi rado našli u našoj bazičnoj garderobi, koju ćemo hrabro podignuti asesoarom poput šešira ili kape.

KOŠULJA NA PRUGE

@anrebyerna

DUKS

@irmakohel

JAKNA

@almadebysisters

ŠEŠIR

@hrapovic_hats
Sanda Kraljević
Foto: @mao.ge
Sanda Kraljević
Foto: @mao.ge