10 sjajnih inspiracija za boostanje kombinacija s košuljom

Košulje su vjesnici proljeća.

Ne možemo se ne složiti, jer kada uključimo košulje u garderobu onda smo sigurni da nam je ljeto “pred vratima”. Ponekad ne stignemo da košulju, koja može biti statement, ali i ne mora, upotpunimo detaljem. Detalj može biti sako + decentni nakit, ovisno što želite da ima primat u takvoj odjevnoj kombinaciji. Denim košulje su trenutni trend i oversize modeli s naglaskom na širini i kroju rukava. Za kombinaciju s denim košuljom ne trebate puno, osim bijele majice ispod – upravo radi slojevitosti ili ukoliko niste raspoloženi za bilo kakav nakit to je onda sasvim dovoljno.

@leandramcohen
@leandramcohen

Plave košulje uvijek su u trendu i mogu se jako dobro stilizirati, idu uz sve boje i odjevne komade. Košulje s džepovima su također jako efektne i nimalo obične upravo zbog tog detalja. Tweed jakne volimo nositi u proljeće i ukoliko ste eklektični modni tip, lako ćete izvesti kombinaciju boja i uzoraka košulje i jakne. Košulje vole jeans i tailored hlače, suknje i izvrsno se slažu sa sakoom i trench mantilom.

@oldmenrepeller

Košulje su komad koji uvijek trebamo, a imamo ih sigurno u ormaru – u nekoliko boja i krojeva, samo ih trebamo “složiti” u outfit. Kupovinu nove sigurno ne trebate. Male, nevažne stvari, a opet tako vrijedne (u ovom slučaju odjevne stvari) su te koje nam mogu instant “začiniti” i jutro i cijeli dan. I da košulje su totalno cool. Mi smo zavirile u arhivu velikih modnih imena sa street style scene koje ih itekako “dobro” nose. Leandra Medine Cohen, Maja Weyhe i Julie Pelipas dale su nam inspiracijsku injekciju s predznakom “košulje”.

@oldmanrepeller
@majawyh
@oldmanrepeller
@majawyh
@oldmanrepeller
@juliepelipas
@leandramcohen
Sanda Kraljević
Foto: @juliepelipas
Sanda Kraljević
Foto: @juliepelipas